Daca un organism nu isi implineste potentialele se imbolnaveste... Wiliam James- psiholog american

CUM POTI DEVENII SUPRAOM PRIN TRANSFORMAREA ENERGIEI SEXUALE

TRANSFORMAREA ENERGIILOR „A atinge problemele cele mai profunde ale Misterelor Sexului, în domeniul medicinii, echivalează ...

miercuri, 21 august 2019

Cat de valoroase sunt tehnicile de regenerare ?- RELAXAREA REGENERATIVA



Consumarea de apa in care a fost introdusa energia acestei pietre este modul cel mai simplu si mai eficient de a induce direct celulelor corpului starea de lichiditate necesara, pentru ca lichiditatea organismului este echivalenta cu tineretea.

In scurt timp, daca se continua cu bautul apei cu aceasta piatra, celulele devin tot mai constiente de propriile tipare. Ele vor putea vedea mai clar telul lor, starea de sanatate optima la care ar trebui sa ajunga.
In acelasi timp, ele incep sa isi piarda din rigiditatea si si recastiga fluiditatea si adaptabilitatea. Acest fapt se traduce prin abilitatea sporita a celulelor de a trece prin schimbarile necesare pentru a ajunge la starea de sanatate functionala si radianta.. Este o redesteptare a ,,memoriei materiei''.

Lichiditatea energetica are multe beneficii. Tiparele celulelor contin informatii despre frecventele/ vibratiile energetice.Pentru ca celulele ,,lichide'' au multe dintre prorietatile starii energetice inalte, ele pot intra mai usor in legatura cu frecventele energetice ale tiparelor originale ale astralului. Aceasta rezonanta le permite sa citeasca si sa urmeze mai usor schemele. Din acelasi motiv, celulele lichide pot acumula energie vitala din mediul inconjurator si din canalul de lumina si energii astrale.

Deoarece in stare lichida sau energetica, spatiul de vine mai flexibil celulele lichide pot comunica direct si cu alte celule fluide din corp. In acest fel,ele schimba mai usor informatii despre nutrienti, despre distribuirea energiei sau despre reparatiile necesare.

Zonele in care se gasesc celule lichide sunt mai relaxate, dar foarte dinamice. Ele sunt odihnite si consuma putina energie, dar sunt mereu pregatite sa actioneze la un nivel optim. Pe masura ce o parte tot mai mare a corpului si retelei energetice ajung la starea de fluidizare inalt vibratorie si de lichiditate energetica, persoana respectiva se va simti mai plina de viata, mai puternica si mai flexibila.

De asemenea ''lichiditatea organsimului'' poate fi rezolvata cu un produs de exceptie numit Hidracel.
Deoarece ai fost scutit de acele conflicte interioare generatoare de un enorm consum de energie...https://dezvoltaticapacitatileparapsihologice.blogspot.com/2019/03/cele-6-energii-si-manifestarea-lor-dupa.htmlIata si energiile specifice diverselor varste, energii care pot fi sublimate  atunci cand au loc procesele regenerative  prin diverse metode cum ar fi RELAXAREA REGENERATIVA insotita de multe alte mijloace ajutatoare ca cele enumerate.Si nu in ultimul rand, CREIERUL nostru consuma enorm de multa energie ,mai ales in cazul preocuparilor intelectuale. Procentul ar fi de aproape 80% din consumul total al corpului. Este o cantitate enorma de energie,de aceea inca odata puteti intrevedea ,ce va spun vizavi de eficienta imensa a unei astfel de tehnici ca RELAXAREA REGENERATIVA, care actioneaza atat prin linistirea la maxim a creierului,cat si prin  detensionarea maxima a tesuturilor, respectiv ,muschi ,tendoane.Pe langa tehnica de baza RELAXAREA REGENERATIVA  adaug o tehnica extraordinara de REGENERARE a creierului.  Tehnica de acumulare a nectarului divin.  https://dezvoltaticapacitatileparapsihologice.blogspot.com/2019/01/soma-regenerarea-creierului-prin.htmlUn principiu japonez numit KAIZEN spune ca daca ai imbunatatii 1% din fiecare sector important al vietii, rezultanta ar fi extraordinara in  optimizarea vietii. Doar 1% ,de aceea iti poti imagina ,simti ,cand spun ca oricare dintre aceste tehnici facute, iti pot aduce BENEFICII DEOSEBITE, prin imbunatatirea randamentului, la servici sau acasa unde poti da dovada de mai mult calm si intelegere, in planul sanatatii ,in planul comunicarii cu ceilalti, poti avea surpriza sa observi ca ai parte de creativitate marita si fluiditate verbala.Capacitatea de a-ti asuma responsabilitatea asupra intregii vietii, creste simtitor ,si de aici poti vedea si auzi ,din cu totul alta pespectiva  a vietii. Practic si capacitatea de a-ti stabili si indeplini scopurile,vor fi enorm eficientizate.Informatii despre sedinte si metoda; 0767948273

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu