Daca un organism nu isi implineste potentialele se imbolnaveste... Wiliam James- psiholog american

CUM POTI DEVENII SUPRAOM PRIN TRANSFORMAREA ENERGIEI SEXUALE

TRANSFORMAREA ENERGIILOR „A atinge problemele cele mai profunde ale Misterelor Sexului, în domeniul medicinii, echivalează ...

miercuri, 14 august 2019

Reversul îmbătrânirii – Revoluția telomerazei, vindecarea Alzheimer

Acum 6 ani făceau vâlvă niște cercetări de avangardă la acea vreme, legate de medicina anti-îmbătrânire (activarea telomerazei) însă pe atunci nu se știa exact cam când ar putea să apară primele tratamente în direcţia aceasta. De atunci numărul cercetătorilor dedicați acestui subiect a crescut mult, nume mari din lumea științifică se exprimă pe larg în această privinţă.



Acum însă, mulțumită cercetărilor realizate de Cristian Mureșan de la TVR Cluj, aflăm mai multe despre locul unde ne găsim actualmente în lupta cu îmbătrânirea și cu boala Alzheimer în particular. Sunt aproape 4 ore de interviu și o muncă titanică!

Iată ce zicea Cristian Mureșan anul trecut:
„În luna decembrie 2015 căutam pe internet informaţii legate de modul în care trecerea timpului influenţează procesele biologice şi fiziologice. Am găsit titluri ale unor postări pe diverse site-uri care pur şi simplu sfidează raţiunea. Iată câteva exemple: Mecanismul De Revers În Timp Biologic – Reîntinerirea Celulară Şi Câmpurile Electromagnetice, Reversul îmbătrânirii cu David Sinclair, Este posibilă inversarea îmbătrânirii?, cu acelaşi David Sinclair, profesor de genetică la Universitatea Harvard, Michio Kaku încearcă să ne explice cum se poate face practic reversul îmbătrânirii… toate aceste informații sunt disponibile on-line.

Este şocant să descopăr nu doar unul, ci chiar foarte mulţi cercetători de prestigiu, cu lucrări serioase publicate în reviste de top, care afirmă că putem inversa timpul biologic.

Iată un alt exemplu: conferinţa purtând titlul Oameni de ştiinţă foarte aproape de reversul îmbătrânirii, având durata de aproape 2 ore, mai există o pagină de Facebook a comunităţii Aging Reversed care gestionează o mulţime de materiale noi foarte interesante dar, cred că cel mai impresionant titlu de conferinţă îi aparţine lui Michael Fossel şi anume Resetând ADN-ul – Oprirea Îmbătrânirii.

Deja, în acest moment al căutărilor mele am înţeles că se petrece un lucru extraordinar pe plan mondial din punct de vedere al evoluţiei ştiinţelor vieţii. La fel de surprinzător a fost faptul că toţi aceşti oameni de ştiinţă lucrează de peste 30-35 ani în acest domeniu, dar în momentul de faţă au ajuns la câteva rezultate, au obţinut suficiente date relevante şi teoriile lor sunt deja verificabile pe modele de laborator. Este oare posibil să inversăm timpul biologic şi să redevenim tineri cu 10, 20 sau chiar 30 de ani? Este oare posibil să ne extindem durata vieţii până la vârsta de 150 sau chiar 200 de ani şi totodată să trăim tineri şi mereu sănătoşi?

Acesta pare a fi un subiect scos din filmele science fiction precum Vârsta lui Adaline sau Cazul neobişnuit al lui Benjamin Button. Cu toate acestea, un număr tot mai mare de oameni de ştiinţă au realizat studii independente în laboratoare specializate, de peste 30 de ani, şi în momentul de faţă au ajuns la rezultate remarcabile. Ei pot răspunde afirmativ la întrebările pe care tocmai le-am precizat mai devreme. După mai multe încercări nereuşite de a realiza interviuri cu aceşti oameni de ştiinţă, unul dintre ei a acceptat provocarea şi peste câteva momente veţi avea ocazia să vedeţi cel mai tulburător interviu din câte am făcut până acum la Ştiinţă şi Cunoaştere.

Datorită faptului că acum ştiinţa răspunde afirmativ la posibilitatea reversului în timp biologic, am avut îndrăzneala să îmi prezint succint şi propriile observaţii ale unui fenomen fiziologic ce pare să evidenţieze mici modificări legate de viteza de îmbătrânire fapt care a trezit o anumită curiozitate şi din partea invitatului emisiunii.

Michael B. Fossel, având în prezent vârsta de 66 ani, este profesor de medicină clinică la Universitatea de Stat Michigan şi este autorul mai multor cărţi despre îmbătrânire. Michael este cel mai bine cunoscut pentru opiniile sale privind terapia telomerazei ca un posibil tratament pentru senescenţa, adică îmbătrânirea, celulară. A urmat masteratul la Stanford Medical School, după care a câştigat un titlu de doctor BA (cum laude) şi a făcut încă un masterat în psihologie la Universitatea Wesleyan, urmat apoi de un doctorat în Neurobiologie la Universitatea Stanford. El este, de asemenea, absolvent al Academiei Phillips Exeter.

Înainte de a absolvi şcoala medicală în 1981, a primit o bursă de studii la National Science Foundation (Fundaţia Naţională de Ştiinţă) şi apoi a predat la Universitatea Stanford. Pe lângă postul de profesor universitar ocupat la Universitatea de Stat Michigan, Michael Fossel a ţinut conferinţe la Institutul Naţional pentru Sănătate, Institutul Smithsonian, şi la diverse alte universităţi şi institute din diferite părţi ale lumii. Michael Fossel a fost membru activ în conducerea consiliului de administraţie al asociaţiei Aging American ocupând funcţia de director executiv. El este fondatorul şi fost redactor-şef al Revistei de medicină anti-aging(cunoscută acum sub numele de cercetare a întineririi). În cartea sa Revoluţia Telomerazei, autorul Michael Fossel afirmă următoarele: «Suntem la un pas de a face un salt imens înainte şi vom deveni capabili să inversăm procesul de îmbătrânire într-un mod evident şi izbitor. Suntem pe cale de a vindeca şi nu doar de a preveni, maladiile legate de îmbătrânire dar mai mult, putem reseta procesul de îmbătrânire ca atare».”





Al doilea interviu din 2016

„Fiecare îmbătrânim cu viteze diferite… iar aceasta se datorează mai multor factori, printre care şi modul în care ne gestionăm energiile biologice, stilul de viaţă, dieta, la care mai intervine acel ceas biologic care la un moment dat „anunţă” că e vremea să părăsim corpul fizic. Niciodată nu vom găsi două persoane care să îmbătrânească cu aceeaşi viteză. Fotografiile personale prezentate în acest episod nu arată nimic altceva decât diferenţe subiective ale profunzimii unor procese fiziologice ce diferă de la un om la altul chiar foarte mult. Un articol publicat pe internet ne prezintă fotografii senzaţionale ale unui yoghin din Turcia în vârstă de 95 ani care sugerează că a descoperit leacul tinereţii fără bătrâneţe. Dar avem şi exemple din România, precum cel al academicianului Ovidiu Bojor, în vârstă de 90 ani, care e convins că «a munci cu drag este marele secret al creşterii speranţei de viaţă». La pagina 171 din cartea lui Michael Fossel numită Revoluţia Telomerazei există un citat din Moliere care spune: «Mai mulţi oameni mor din cauza remediilor decât a bolilor».

Data viitoare vom continua discuţiile pe subiecte importante legate de îmbătrânire şi anume epigenetica, posibilitatea vindecării tuturor maladiilor legate de îmbătrânire precum Alzheimer, ateroscleroza, Parkinson şi alte maladii degenerative, vom analiza mituri legate de cancer şi spre final veţi afla care e durata de viaţă pe care specialiştii o preconizează pe baza terapiei telomerice şi peste cât timp va fi disponibilă pentru noi toţi. Ştiinţa face progrese uimitoare şi cred că a sosit momentul să îi acordăm atenţie din ce în ce mai mult, nu doar ca fapt divers al unor noutăţi ce vă sunt prezentate într-o emisiune de ştiinţă, ci pentru că aceste informaţii ar putea avea un rol tot mai important în ceea ce priveşte ridicarea nivelului de calitate a vieţii pe baza cunoaşterii.

Parafrazându-l pe Bruce Lipton, „cunoaştere înseamnă putere” dar în lipsa acestor cunoştinţe, chiar dacă aveţi un potenţial imens, el nu se va transforma într-o realitate dinamică care să vă ajute efectiv în viaţă. Referitor la acel studiu ştiinţific legat de analiza telomerilor pornind de la o biopsie din artera carotidă… cred că până la urmă… nu îmi surâde ideea de a participa. Poate se vor inventa alte metode. Rămâne de văzut ce ne rezervă viitorul medicinei regenerative. Cu siguranţă vom asista la surprize uimitoare. Cred că ştiinţa are deja la îndemână instrumentele teoretice şi practice pentru a ne ajuta să eradicăm majoritatea maladiilor degenerative şi a celor legate de îmbătrânire. Dar aceste terapii nu îşi vor putea dovedi eficienţa fără o modificare profundă a stilului de viaţă pentru a atinge acel grad de civilizare, despre care amintea profesorul Fossel, în care războaiele şi bolile să devină doar o amintire a trecutului.”




Primul interviu din 2017


„Exact cu un an de zile în urmă emisiunea noastră vă prezenta un subiect în premieră, de o importanţă excepţională şi anume reversul îmbătrânirii biologice la om.

De atunci şi până la data difuzării celor două episoade am mai cules multe alte informaţii pe care le rezum în această introducere. La doar trei săptămâni de la înregistrarea interviului, mai exact în 15 noiembrie 2016, profesorul Fossel a făcut următoarea declaraţie şocantă şi uimitoare pe blogul personal (michaelfossel.com): «Suntem acum la o distanţă în timp de numai doi ani până la rezolvarea unui tratament pentru boala Alzheimer. Evenimentele se conectează, subliniind o nouă înţelegere mult mai completă a bolii, iluminarea cauzei, sprijinind capacitatea noastră de a interveni, în condiţii de siguranţă şi în mod eficient. În cele din urmă, vom descoperi acea cale de a interveni în patologia de bază, evidenţiind potenţialul de a preveni şi vindeca boala Alzheimer. Vom include 12 voluntari umani, fiecare având boala Alzheimer în fază moderată. Studiul nostru va dura 6 luni. Ne aşteptăm să apară o îmbunătăţire cognitivă fără echivoc în această perioadă de şase luni. Suntem încrezători că nu doar încetinim boala, nu doar o oprim la faza la care a ajuns, ci chiar vom inversa declinul cognitiv la doisprezece pacienţi. Intenţionăm să demonstrăm capacitatea de a vindeca boala Alzheimer în mod clar şi credibil. Studiul de toxicitate va costa 1 milion de dolari, iar tratamentul pentru pacienţi va costa 2,5 milioane de dolari. Centrul nostru de cercetare are deja o jumătate de milion de dolari angajat la acest efort şi cel puţin un grup de investitori, cu un interes ferm în a veni alături de noi pentru testele umane. Suntem tot mai aproape de această reuşită. După 110 de ani, acum suntem pe cale de a vindeca Alzheimer.»”




Al doilea interviu din 2017

„În cartea sa Revoluţia Telomerazei, autorul Michael Fossel afirmă următoarele: «Suntem la un pas de a face un salt imens înainte şi vom deveni capabili să inversăm procesul de îmbătrânire într-un mod evident şi izbitor. Suntem pe cale de a vindeca şi nu doar de a preveni, maladiile legate de îmbătrânire dar mai mult, putem reseta procesul de îmbătrânire ca atare.» În cele ce urmează vom vorbi despre teoria telomerică a îmbătrânirii, rolul mitocondriilor, moleculele NAD, după care vom aborda din nou probleme de etică şi predictibilitate socială. Am readus în discuţie câteva fotografii personale comparative, extrase din filmările video, şi fotografii de rezoluţie cât mai bună care evidenţiază un anumit fenomen de regenerare pe care îl experimentez şi observ de câţiva ani. Regenerarea nu opreşte îmbătrânirea dar o poate încetini în anumite condiţii şi veţi auzi părerea profesorului Michael Fossel.

Din păcate cărţile lui Fossel nu sunt publicate în limba româna, dar aveţi posibilitatea să cumpăraţi 4 dintre ele, din România, în limba engleză, de pe Book-Express. De asemenea, o parte din ele şi alte titluri le puteţi găsi pe Karte.ro.”




Notă: Conform celor spuse de Corey Goode dar și de William Tompkins, tratamentele anti-îmbătrânire există de foarte mult timp, atât rasele ET nordice, dar și reptilienii având această tehnologie de mult timp, tehnologie pe care ar fi oferit-o unui cerc foarte restrâns al elitei planetare, încă de prin anii ʼ30.sursa; YogaEsoteric. net

Yoga si amplificarea potentialitatilor

Se spune ca la acumulari cantitative se produc salturi calitative.Putini stiu ca, de fapt, acumularea unei bune vitalitati si redistribuirea energiei acumulate in mod armonios poate sa duca la activarea unor potentialitati latente. In domeniul yoga gasim poate cea mai bogata paleta in acest sens. 
In acest articol ne vom referi la una din posturile cele mai apreciate in yoga pentru calitatile si implicatiile benefice care deriva din ea, avand si un grad redus de dificultate.


Ugrasana (Paschimottanasana)

Intindeti in afara ambele picioare si tineti-le departate;luati ferm capul intre brate si plasati-le pe genunchi. Aceasta este numita Ugrasana (pozitia ferma,rigida); aceasta pozitie activeaza miscarea Pranei, distruge tulburarile mintii si ale corpului si este numita de asemenea Paschimothanasana (pozitia posterioara incrucisata). 
Acel om intelept care practica zilnic aceasta nobila pozitie poate sa determine cu siguranta curgerea Pranei pe calea posterioara.

Cei care practica aceasta pozitie obtin toate siddhis-urile, de aceea, cei doritori de a atinge puterile paranormale, psihice trebuie sa o practice zilnic.

Aceasta utilizare speciala trebuie sa fie tinuta secreta cu mare grija si sa nu fie data oricui si oriunde.
Prin aceasta vayu-siddhi sunt distruse o multime de obstacole (dificultati).
Dar chestia cu secretul nu mai este valabila acum. Secretele se protejeaza de la sine. In aceasta perioada digitalizata sunt extrem de putini aceia care acorda atentie corpului in modul acesta.

Pentru efecte mult mai la indemana si rapide, va pot spune ca aceasta asana, Pschimottanasana, confera un lucru extrem de dorit tuturor. Sterge mirosurile neplacute si confera un parfum placut, de vitalitate.

Textul e luat din cartea lui Mirahorian;- cartea secretelor SHIVA SAMHITA

Hormonul de crestere un elixir al tineretii care iti poate regenera corpul


Hormonul de crestere HGH, elixirul tineretii …

 Denumit si elixirul tineretii, hormonul uman de crestere HGH este indispensabil in etapele de crestere si regenerare ale organismului, deoarece stimuleaza cresterea tesuturilor musculare, formarea cartilajelor si a oaselor si creste semnificativ puterea fizica.

Este deosebit de eficient in formarea proteinelor si in stimularea arderii grasimilor acumulate in organism.

Producerea naturala a hormonului uman de crestere HGH are diferite efecte benefice:

  • sprijina functionarea sistemului nervos,
  • stimuleaza arderea grasimilor,
  • ajuta la buna functionare a pielii, cartilajelor si tesutului conjunctiv si
  • intensifica sinteza proteica.
Ideal este sa mentinem hormonul de crestere la un nivel optim astfel incat, odata cu inaintarea in varsta, sa ne mentinem tineretea cat mai mult timp posibil. 
Afla mai multe despre hormonul de crestere HGH

Hormonul uman de crestere, denumit pe scurt HGH (in engleza – Human Growth Hormone), joaca un rol important in a ne pastra tineretea, mult timp si dupa ce am terminat de crescut.

Hormonul de crestere HGH este produs de glanda pituitara si asigura cresterea lineara atunci cand suntem copii si adolescenti.

Organismul nostru produce acest hormon ca raspuns la somn, exercitii fizice si dieta.




Dupa ce organismul nostru s-a oprit din crestere, nivelul hormonului HGH scade si devine foarte mic in viata de adult.

Scaderea nivelului de HGH incepe la varsta de 30 ani si aceasta continua sa descreasca cu cate 2% pe an.

In jurul varstei de 50 de ani producerea hormonului de crestere se opreste, dar completandu-ne dieta cu aminoacizi si vitamine care sa stimuleze producerea acestuia, putem readuce acest nivel pana la cel al unui adult tanar.

Efectele benefice pe care le aduce hormonul de crestere HGH

Hormonul natural de crestere nu are nici un fel de efecte secundare si are o actiune deosebit de benefica asupra organismului:
ajuta la mentinerea tineretii,
incetineste procesele de imbatranire,
impiedica descompunerea tesuturilor. 

Hormonul de crestere HGH joaca de asemenea un rol important in metabolism: atunci cand nu avem suficient hormon HGH in organism, este posibil sa observam o crestere a grasimii de pe abdomen, lasarea pielii si scaderea masei musculare.
  1. Hormonul de crestere HGH ajuta la mentinerea tineretii, incetineste procesele de imbatranire, impiedica descompunerea tesuturilor.
  2. Ajuta la arderea grasimilor si le transforma in muschi
  3. Consolideaza sinteza proteinelor pentru cresterea masei musculare
  4. Ajuta la buna functionare a pielii si cartilajelor
  5. Accelereaza vindecarea ranilor
  6. Ajuta la repararea si refacerea tesuturilor
  7. Consolideaza tesutul conjuctiv, pentru tendoane si ligamente sanatoase
  8. Reduce nivelul de uree din sange si urina
  9. Sprijina functionarea sistemului nervos
  10. Imbunatateste rezistenta la boli, prin fortificarea sistemului imunitar
  11. Imbunatateste functiile ficatului si rinichilor
Lipsa hormonului de crestere lui duce la nanism-piticism.

Excesul hormonului de crestere determina:
– la copii: gigantism
– la adulti: acromegalie (cresterea mainilor, picioarelor, barbiei).

Ideal este sa mentinem HGH la un nivel optim astfel incat, odata cu inaintarea in varsta, sa ne mentinem tineretea cat mai mult timp posibil.
Sa consumam hormon de crestere? Raspunsul este categoric NU !!!

Folosirea hormonului sintetic de crestere este urmata de multe efecte secundare nedorite care pot da nastere unor procese ce nu pot fi tinute sub control.

Care este atunci solutia? Care ar fi caile naturale?
Recomandarile doctorului OZ pentru stimularea HGH

Solutia este sa stimulam secretia interna a hormonului uman de crestere (eliberarea endogena) printr-un aport de substante nutritive naturale.

Dr. Oz recomanda urmatoarele remedii si extracte din plante pentru stimularea producerii HGH.

1. Schinduful (Trigonella foenum graecum): planta tineretii eterne. 

Schinduf (Trigonella foenum graecum) – planta tineretii vesnice

Este denumita și fan grecesc, sfindoc sau, regional, molotru.

Indienii credeau despre schinduf ca are capacitatea de a scoate acumularile toxice din organism, ajutand la vindecarea bolilor de plamani si a anorexiei.

Chinezii, in schimb, spuneau ca schinduful conserva si multiplica in organism energia fundamentala Qi, ajutand astfel la mentinerea tineretii biologice, pana la varste inaintate.

Nu se stie cand au ajuns semintele acestei plante in Dacia, dar cu siguranta, acum doua mii de ani, cand Dioscoride a intocmit tratatul sau de farmacologie, schinduful erau folosite in mod curent de catre vracii din Carpati.

Numele dacic era scindof si foloseau planta contra bolilor de piept si a celor digestive, pentru a le revigora pe lehuze, pentru vindecarea ranilor si pentru tratarea ulcerelor. ((wikipedia, http://ro.wikipedia.org/wiki/Schinduf))

2. O masca pentru somn ajuta organismul sa elibereze natural, in timp ce dormi, hormonul de crestere HGH .

Utilizand o masca de somn pentru a bloca lumina, permitem ca nivelul melatoninei, hormonul somnului, sa creasca, si astfel, un somn mai profund si de refacere.

Secretia de varf a hormonului de crestere se atinge cam la 90 de minute dupa ce adormim.

3. Melatonina – asigura un somn relaxant, odihnitor, fara intreruperi si contribuie la restabilirea ritmului biologic.

4. L-arginina – acest aminoacid esential stimulează eliberarea hormonului de crestere din glanda pituitara.

5. Nutrienti care ajuta organismul la producerea naturala a hormonului de crestere HGH, cum sunt aminoacizii arginina, ornitina, lizina, glicina, triptofanul, glutamine si tirozina.

Acestia lucreaza synergic (adica mai eficient decat separat) cu vitamina B6, niacinamidele, zincul, calciul, magneziul, potasiul si vitamina C si sprijina declanseaza producerii hormonului de crestere pe timp de noapte. 
Hormonul de crestere HGH: suport natural pentru longevitate si reintinerire

Dupa varsta de treizeci de ani, secretia hormonului uman de crestere scade treptat.

Multe persoane incearca sa reduca efectele negative ale acestui fenomen prin doze artificiale de hormoni sintetici, dar acest lucru poate avea numeroase consecinte daunatoare pentru organism.

Este important de subliniat ca, in contradictie cu faza de stres acut „fugi sau lupta“, cand secretia de hormon de crestere HGH creste brusc, in cazul stresului cronic are loc exact contrariul.

Astazi, aproape toata lumea traieste si munceste sub un anumit tip de stres.

De aceea, ca si in cazul multor alti hormoni, nici cantitatea si efectul fiziologic al hormonului de crestere nu mai sunt suficiente.

In cazul oamenilor mai in varsta, eliberarea hormonului de crestere inceteaza aproape complet si este necesar sa suplimentam dieta astfel incat sa ajutam la stimularea producerii acestuia.

Pe masura ce nivelul hormonului de crestere scade, se modifica si functionarea organismului:
  1. se reduce masa musculara,
  2. se depune o cantitate tot mai mare de grasimi in diferite zone ale corpului,
  3. slabesc diferitele raspunsuri ale sistemului imunitar,
  4. scade pofta de mancare,
  5. rinichii functioneaza mai putin eficient.
Suntem de acord: cea mai buna solutie este sa stimulam organismul sa produca hormonul uman de crestere!

Deoarece hormonul de creștere este produs în glanda pituitară din creier, puteți stimula reflexul glandei pituitare pentru a promova producerea hormonului de creștere. Aceste puncte sunt în mijlocul degetelor dvs. și, de asemenea, în mijlocul degetelor de la picioare. Apăsați aceste puncte cu vârful degetelor încovoiate și trimiteți energie pentru producerea de hormoni de creștere.
CUM ÎMI POT CREȘTE NIVELUL DE HGH PE CALE NATURALĂ?

Doi factori importanți contribuie la creșterea nivelului HGH: antrenamentul cu greutăți și un program regulat de somn. Cu cât te antrenezi mai mult, cu atât organismul va produce mai mult HGH. Hormonul de creștere este produs și în timpul somnului, anumite studii demonstrând că nivelul maxim de secretare a HGH are loc în faza de somn profund. Așadar, un somn de 7-9 ore este esențial pentru un nivel echilibrat al acestui hormon. Alimentația este un al treilea factor de influență, o dietă echilibrată fiind decisivă pentru un nivel optim de HGH. Nu numai că trebuie să mănânci sănătos, dar trebuie să ai și grijă să nu te îngrași. Depozitele adipoase, mai ales în zona burții, conduc la scăderea nivelului de hormon de creștere uman.


Relaxarea de tip yoga,Yoga Nidra,antrenamentul autogen, antreneaza undele delta stimulatoare ale homonului de crestere.
  • Biografie;https://naturapentrusanatate.com/hormonul-de-crestere-hgh/
  • https://www.machomen.ro/hormonul-de-crestere-uman-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-hgh

marți, 13 august 2019

Tehnica speciala de regenerare a creierului prin intermediul nectarului divin SOMA








EFECTE:Activeaza foarte mult acest nectar , acest fluid care duce la o regenerare a creierului si echilibrarea unor procese mentale. Aceasta tehnica poate fi realizata oricand si se recomanda sa fie asociata oricand in carul unor exercitii dar acest lucru dupa ce v-ati purificat in prealabil structurile prin asane si pranayama..Foarte puternica atunci cand se urmareste accesul in lumi subtile si genereaza o stare de purificare mentala. Adeseori putem sesiza o energizare globala in zona posterioara a craniului,o senzatie dulceaga, o expansiune a constiintei datorita acumularii acestui elixir in zona capului. Este o tehnica deosebita si puternica care ajuta la dinamizarea unor capacitati deosebite.Adeseori va fi asociata cu o salivatie puternica. Aceasta tehnica poate fi predata doar in cadrul unor sedinte individualizate. 

Tudor Parapsiholog si instructor Yoga.

Pot contribui tehnicile de relaxare la prelungirea tineretii noastre ?





In timp ce, unei persoane normale ii sunt necesare intre 4 si 6 ore de somn pentru a atinge nivelul de relaxare la care consumul de oxygen scade la valori minime, subiectilor lui Wallace le erau necesare cateva minute. Mai mult, in timpul somnului scaderea consumului de oxygen era ceva mai mica de 16%, iar la subiectii cercetarii cifra era de doua ori mai mare! Aceste date aratau clar ca sentimentul subiectiv al relaxarii totale si linistirii interioare au o baza fizica reala. Pe langa asta, foarte important era faptul ca subiectii nu adormeau si nici nu intrau in transa. Pe baza acestor date dr. Wallace a concluzionat ca meditatia este de fapt o stare de “trezire hipometabolica”. Avand in vedere ca rezultatele pe care le-a obtinut erau complet diferite de cele obtinute in starea de trezie, somn sau visare, a concluzionat ca a demonstrat existenta unui nou nivel de constienta – pe care l-a denumit “ a patra stare de constienta”.





Dar nu numai procesul de imbatranire este legat de exersarea cu regularitate. Acest lucru a fost aratat intr-un studiu de anvergura pe care l-a facut societatea de asigurari Blue Cross – Blue Shield in anul 1986. Au fost studiate 2000 de persoane care meditau cu regularitate si s-a constatat ca erau mai sanatoase comparative cu populatia de rand in 17 domenii principale unde pot aparea probleme de sanatate, inclusive bolile grave atat mentale cat si fizice. Aceste diferente au arata si o valoare statistica. De exemplu, cei care exersau zilnic erau cu 87% mai rar spitalizati din cauza afectiunilor cardiace si in 50% din cazuri, mai rar din cauza imbolnavirii de cancer, comparativ cu populatia de rand. La fel de interesante sunt rezultatele obtinute in 1980 de Charles Alexander, un fiziolog tanar de la Universitatea Harvard.

El si-a condus cercetarile in trei azile de batrani din Boston. A ales oameni de peste 80 de ani si i-a invatat 3 tehnici de relaxare independente. Fiecare persoana a invatat o singura tehnica. Urmarindu-si subiectii, Alexander a constatat ca nu exista diferente intre tehnici si ca toti se simteau cu mult mai sanatosi si mai tineri fata de ceilalati locuitori care nu au luat parte la studiu. Concomitent, s-au imbunatatit capacitatilor lor de a invata, s-au imbunatatit valorile tensiunii arteriale si sanatatea mentala. Totusi, adevarata surpriza a venit dupa trei ani: o treime din locuitorii azilelor care nu au participat la studio au murit, iar 24% erau tintuiti la pat. Din grupul care practicau cu regularitate exercitiile de relaxare nu a murit nici o persoana. Varsta lor medie era de 84 de ani, iar biologic erau mai sanatosi decat atunci cand a inceput experimentul. Gerontologia (disciplina medicala care este dedicata batranetii si imbolnavirii la batranete) considera si astazi ca imbatranirea este inevitabila si ca acest proces nu poate fi influentat.





Saltea magnetica cu proprietati bioenergetice

Saltea nedesfacuta mare PRET; 5000 RON pret cu TVA

pret cu TVA
Concepută în acord cu Teoria Meridianelor din Medicina Tradițională Chineză, Salteaua cu proprietăți bioenergetice conține „Stele energetice”, element funcțional patentat, ce emite câmp magnetic, raze infraroșii și anioni. La acestea se adaugă fibre naturale impregnate cu cărbune de bambus și pudră de turmalină, surse de echilibrare și energizare a corpului.
Salteaua_magnetica_cu_proprietati_bioenergetice
Saltea magnetica cu proprietati bioenergetice
DIMENSIUNI:
- 178×128 cm
CARACTERISTICI:
Stratul 1: țesătură tridimensională tip Jacard
Jacardul este considerat cel mai complicat tip de țesătură, valoare ridicată modelul este realizat prin contextură și nu prin vopsire, imprimare sau brodare țesătura nu are tipar repetitiv, ca în cazul pânzei, denim-ului sau damascului conferă o rezistență sporită.
Stratul 2: bumbac impregnat cu pudră de turmalină
Bumbacul – cel mai sănătos și sigur material pentru organism, menține confortul termic.
Turmalina – cristal semiprețios de siliciu (Si) cu structură chimică complexă, recunoscut din antichitate pentru proprietățile terapeutice și protectoare. Prin încălzire turmalina emite raze infraroșii de profunzime (lungime de undă 4 – 16 μm) numite și “razele vieții” și ioni negativi cu efect de echilibrare și stimulare a microcirculației sangvine, relaxare a sistemului nervos și fortifiere a sistemului imunitar.
Stratul 3: ”Stelele TIENS”, capsule energetice fixate în bumbac ecologic
Stelele energetice TIENS generează câmp magnetic, raze infraroșii de profunzime și anioni. Intensitatea câmpului magnetic (400-800 Gauss) influențează benefic cu biocâmpul magnetic al organismului.
Cele 156 de dispozitive energetice TIENS dispuse matriceal creează o cabina virtuală cu acțiune 360 de grade, pentru eficacitate fără egal.
Saltea magnetica cu proprietati bioenergetice generează 78.000 anioni/cm3, valoare imbatabilă în această clasă de produse.
•        Pădure 1.000 anioni/cm3
•        La malul mării 2.000 anioni/cm3
•        La munte 10.000 anioni/cm3
•        Cascadă 18.0000 anioni/cm3
•        Aparat de ionizat pentru cameră 150.000 anioni/cm3
Stratul 4: țesătură perforată din bumbac impregnată cu cărbune din bambus
- Cărbunele din bambus este repartizat uniform în țesătură
- Filtrează mirosurile neplăcute, purifică aerul în timpul somnului
Stratul 5: brocard cu țesătură în cruce
- Împiedică proliferarea acarienilor și a altor paraziți
- Rezistent la uzură
- Perfect aderent la suprafața dormezei
BENEFICII:
- reglează metabolismul și echilibrează sistemul enzimatic
- crește aportul de oxigen și normalizează pH-ul la nivel celular
- întărește sistemul imunitar
- stimulează secreția de hormoni și funcțiile cerebrale
- facilitează normalizarea tensiunii arteriale, a glicemiei și lipidemiei
- atenuează bolile reumatice: artrite, spondiloze, dureri cervicale, lombare sau ale membrelor
- ajută la vindecarea afecțiunilor sistemului respirator: bronșite, infecții respiratorii
Un somn odihnitor asigură energie pentru 24 de ore și o normalizare rapidă a parametrilor vitali a organismului.
RECOMANDĂRI:
- insomnii, tulburări de odihnă, stări de iritabilitate, oboseală cronică, migrene
- copii și adolescenți – dezvoltare armonioasă, întărirea sistemului imunitar
- sistem imunitar deprimat
- afecțiuni reumatice
- dezechilibre ale metabolismului
- persoanelor care doresc o îmbunătățire a calității vieții
- sportivilor – accelerează capacitatea de recuperarea a organismului după efort
Saltea magnetica cu proprietati bioenergetice ușor de pliat și transportat – nelipsită și în călătorii!
Acest produs nu beneficiaza de oferta discountului de 23%.

H-500 Sursa premium de forță vitală, rezistență și forță pentru capacitatea fizică și mentală

    Preţ catalog
    294.00 RON                                                           inf comenzi;0767948273

    ★ ANTIOXIDANT POTENȚIAL EXCEPȚIONAL - Suplimentul de antioxidanți H-500 este formulat cu hidrogeni liberi concentrați într-o matrice alcalinizantă de minerale organice care vă sprijină sistemul imunitar și vă protejează corpul împotriva radicalilor liberi pentru o funcționalitate corectă a corpului 
    ★ ENERGIE ȘI PERFORMANȚĂ - Acest amestec puternic conține citrat de potasiu, un mineral cheie natural, care funcționează ca electroliți în corpurile noastre, care îmbunătățesc rezistența musculară, cresc metabolismul pentru a procesa nutrienți bogați precum grăsimile, magneziul și carbohidrații, îmbunătățesc tensiunea arterială și reduc anxietatea și stresul. 
    ★ Îmbunătățește CAPACITATEA ANTIOXIDANTĂ TOTALĂ - Hidrogenii liberi sunt responsabili de îmbunătățirea sistemelor de enzime antioxidante, cum ar fi Glutationul peroxidază, Superoxid Dismutază și Catalază, acest lucru înseamnă că suplimentul nostru crește hidratarea prin optimizarea echilibrului de fluide și susținerea sistemului nervos - îmbunătățind astfel performanța și recuperarea. Acesta este un supliment foarte popular pentru sportivii de top și oamenii de afaceri. 
    ★ H-500 este cea mai recentă descoperire a puterii antioxidante. Îmbunătățește-ți performanțele fizice și psihice prin ingredientele noastre excepționale active de hidrogeni liberi cu supliment anti-oxidant H-500 ★ 

    Sursa premium de forță vitală, rezistență și forță pentru capacitatea fizică și mentală

 
 Cu o echipă internațională de experți în domeniul științei, industriei nutraceutice, eforturile noastre de cercetare amănunțite au petrecut zeci de ani pentru a implementa descoperiri în biofizică și biochimie. H-500 este cea mai puternică sursă minerală bogată de antioxidanți, care se bazează pe formula de hidrogeni liberi concentrați într-o matrice sinergică de minerale alcalinizante, esențială pentru metabolismul energetic. Hidrogenul gratuit este cel mai mic antioxidant cel mai puternic decât orice alt antioxidant CUNOSCUT, motivul? Hidrogenul liber poate traversa cu ușurință membranele celulare din bariera sânge-creier și se poate absorbi mai rapid în fluxul sanguin - oferind protecție împotriva radicalilor nocivi liberi direct și rapid în câteva secunde și ajută la restabilirea funcționalității corpului. 

De ce Antioxidantul este atât de important 

Corpurile noastre produc constant energie pentru a ne menține puternici, vii și sănătoși. Radicalii liberi sunt molecule puternic reactive care creează daune grave în celulă prin furtul de electroni din corpul nostru. Chiar dacă sistemul nostru de apărare antioxidant poate avea grijă de radicalii liberi, dar pe măsură ce îmbătrânim, scutul nostru antioxidant se uzează, se epuizează și devine mai puțin eficient în lupta împotriva radicalilor. Luând H-500, antioxidantul nostru selectiv va viza DOAR radicalii liberi nocivi, precum și acizii lactici, crescând astfel performanța mentală și corporală. Suplimentul nostru vă ajută să îndurați supraîncărcarea, să ușureze suprasolicitarea și să crească musculatura și elasticitatea. 

Recomandări
"H-500" are un efect benefic asupra sănătăţii:
• sporeşte rezistenţa în timpul oricărui tip de efort fizic sau intelectual;
• este recomandat sportivilor, precum şi acelor persoane care preferă odihnă activă;
• previne îmbătrânirea prematură a organismului

Mod de folosire 

Luați 2 capsule pe zi cu un pahar plin cu apă înainte de masă.