Daca un organism nu isi implineste potentialele se imbolnaveste... Wiliam James- psiholog american

CUM POTI DEVENII SUPRAOM PRIN TRANSFORMAREA ENERGIEI SEXUALE

TRANSFORMAREA ENERGIILOR „A atinge problemele cele mai profunde ale Misterelor Sexului, în domeniul medicinii, echivalează ...

duminică, 11 august 2019

De ce sunt telomerii izvorul vietii ?

           

Aceasta susţin savanţii. "Descoperirea unei căi de a activa telomerazele, adică enzimele care controlează telomerii, va ajuta oamenii să trăiască mult peste o sută de ani. În plus, ei vor ajunge la aceste vârste de neconceput acum, păstrânduși aspectul corpului, dar și agerimea minții, undeva la o vârstă situată în jurul valorii de 24 de ani."Acest citat aparține nu vreunui visător, ci doctorului Michael Foss, profesor și clinician la Universitatea Michigan, SUA, recunoscut drept unul dintre cei mai competenți geriatri din lume. Substanțele de sinteză folosite pentru activarea telomerazelor sau dovedit mult prea cancerigene. Soluţia evidentă ar fi alimentația curată, naturală, ce are un efect pozitiv incontestabil asupra telomerilor, reîntinerind, în timp, organismul, ca şi îngurgitarea plantelor de leac. Aceasta este concluzia cercetărilor făcute de mai multe echipe medicale. 


Cultivarea si mentinerii in buna forma a telomerazei ,cuprinde multe aspecte, incepand cu tot ceea ce presupune un stil de viata armonios. Iar cand vorbim de un stil de viata sanatos, vorbim in primul rand de alinierea cu ciclurile naturale ale vietii. Putem lua cele mai bune suplimente de mentinere a telomerazei, daca viata nostra de cuplu este dezastruoasa, cu siguranta nu veti avea cum sa va protejati telomeri de a fi scurtati.Orice sursa de stress continuu poate afecta intr-un mod dramatic telomeraza, ceea ce inseamna efectiv imbatranirea prematura. Astfel ca daca vrem sa vorbim de o reala reintinerire trebuie sa invatam sa eliminam sursele producatoare de stress. Exista si un stress pozitiv, care ne poate ajuta sa ne dezvoltam si nu are nicio consecinta negativa asupra telomerazei, sunt acele provocari ale vietii care pot fi gestionate in mod spontan, prin cultivarea mintii si corpului. 

 Exercitiile fizice neistovitoare sunt extrem de benefice mentinerii in buna forma a telomerazei. Atunci cand aceste exercitii sunt gandite pentru o armonizare totala a fizicului si psihicului, puteti avea parte de o regenerare extraordinara. Echilibrarea chacrelor ,echilibrarea meridianelor si stimularea unor marmauri (puncte de echilbrarea unor energii) . Nu ne ferim nici de exercitii mai intense cum ar fi un complex de exercitii de tip shaolin. Acest ultim exercitiu care dureaza doar 3 minute, actioneaza intr-o perioada scurta de timp, asupra intregii musculaturi a corpului, ajutand la eliberarea hormonului de crestere, hormonul regenrarii si reparatilor.. Si acesta nu este totul, multe alte suprize energizante si regeneratoare va pot astepta , impreuna cu o pofta crescanda de viata. 

 Pentru informatii detaliate ;0767948273 Tudor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu