Daca un organism nu isi implineste potentialele se imbolnaveste... Wiliam James- psiholog american

CUM POTI DEVENII SUPRAOM PRIN TRANSFORMAREA ENERGIEI SEXUALE

TRANSFORMAREA ENERGIILOR „A atinge problemele cele mai profunde ale Misterelor Sexului, în domeniul medicinii, echivalează ...

vineri, 30 august 2019

CAT DE MULT AR TREBUI SA TRAIM ?

Totul a pornit...porneste din EVE MITOCONDRIALE apocrife...? la care s-a intervenit cu mutatii adecvate,,nivelului evolutiv, selectionari, reluari ale experimentelor genetice... Uneori, EI au extras unele elemente din atmosfera planetei. Bunaoara ,cu mult timp in urma au extras xenonul din cateva straturi ale Geei...gaz/element responsabil cu longevitatea, scurtand viata oamenilor de la 10.000-20.000 ani, la 90-150 ani din care, activi cam 60-65 ani. Si iata ce am devenit!
Toate traditiile vechi afirma limpede ca odinioara...a fost un EV de AUR-perioada in care Geea -Terra a fost condusa de zei veniti din cer,apoi de fii lor-semizei, apoi de catre eroi, regi...fiecare domnind intre 36.000 si 18.000 ani (RAMA). Lista sumeriana prezinta 5 regi care au domnit peste 5 mari cetati. Iata un text fascinant;
,,Cand corabia regala a coborat din cer (deci astronava,cum am zice noi) corabia regala se afla in Eridu. In Eridu a devenit rege Abulim si a domnit 20.800. Alagar a domnit 36.000 mii ani''. Doi regi au domnit 56.800 mii de ani. Ce se mai poate comenta ?....Sursa;''Cartea Inapoi in viitor'' autorul cartii fiind chiar o specialista in genetica.(periculoasa cartea).
Poetul Stredman spunea: ''Nu pot sa inteleg de ce oamenii si-au fixat varsta de 70 de ani ca limita de viata! Cinci sute de ani abia ar fi destul! Primi 50 de ani calatoresti, apoi 50 de ani sa fii om de stiinta,apoi 50 de ani om politic si pe urma vanator, scriitor, poet, om de lume. Cine nu si-ar dori toate acestea ? Eu marturisesc ca dupa toate acestea as vrea sa fac o calatorie pe alte planete''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu