Daca un organism nu isi implineste potentialele se imbolnaveste... Wiliam James- psiholog american

CUM POTI DEVENII SUPRAOM PRIN TRANSFORMAREA ENERGIEI SEXUALE

TRANSFORMAREA ENERGIILOR „A atinge problemele cele mai profunde ale Misterelor Sexului, în domeniul medicinii, echivalează ...

miercuri, 28 august 2019

Ultimul dusman care va fi distrus este moartea. i Corinteni 15;26


Tineti minte acest citat intrucat el are legatura cu adevarata fericire, sau daca vreti chiar cu nemurirea.
Majoritatea trairilor tale sunt inconstiente.Cele constiente sunt foarte putine.Nu iti dai seama de asta deoarece, pentru tine nu conteaza decat trairile constiente.Trebuie sa devii constient de inconstient....Sri Nissargadatta
Orice metoda, te invata sa devii constient de inconstient, de fapt asta face, te duce la ILUMINARE.

Daca dai la iveala ceea ce se afla in tine, ceea ce se afla in tine te va mantui. ..Iisus (evanghelia lui Toma)
Credeti ca exista nemurire sau ca putem avea acces la ea ? Un citat spunea sa tintesti stelele ,chiar daca nu ajungi la ele, vei ajunge macar pe luna. In cazul nostru luna, ar fi reintinerirea pe o perioada de cativa zeci de ani, chiar daca nu am ajuns la stele. Nemurirea este inerenta omenirii. Ultimul dusman care va fi cucerit va fi moartea se spune in Corinteni ( biblie ). Dar in stadiul actual desi se va mima nemurirea prin diverse metode ''neortodoxe'' omul nu va avea ce sa faca cu ea. In filmul Shinobi un maestru ninja avea trei sute de ani, devenise nemuritor, si cu toate acestea structirurile lui profunde, aratau neimpacarea dintre constient si subconstient si nu ii dadeau pace. Era intr-un conflict interior pentru ca nu atinsese iluminarea. Si fiindca nu atinsese iluminarea ce credeti ? Isi dorea in sfarsit sa moara dar nu putea.Cauta orice pretext de lupta in ideea ca cineva pana la urma va reusi sa il omoare. Curat murdar ,nu ? Sa iti doresti sa devii nemuritor si dupa ce devii, sa faci tot posibilul sa mori.
De aceea se mai spune. Ai grija ce iti doresti. Nemurirea poate sa apara de la sine in pricesul tau de iluminare, daca ai avut si acest scop in minte. Procesul de iluminare nu este greu. Nu trebuie sa mergi in India, Tibet, pentru a accede iluminarea. Omenirii i s-a dat cea mai mare sansa prin oamenii venit din vest, in a se ilumina. Un paradox nu ? Nimic mai simplu. A exista o cerere a sufletelor reincarnate intr-un areal cu un mod de gandire total de diferit de cel oriental, cel putin la prima vedere. Ocicidentali se misca mai repede, nu au timp sa stea langa un copac, sa fac vipasana, sa stea nemiscati nu stiu cat timp.
Pot avea ei vreo sansa , in aceste conditii ? Orientalul ar spune ca nu, dupa vechile canoane yoghinesti, atat hinduse cat si tibetane. Ei uite ca ca DUMNEZEU ESTE MARIMNOS si a trimis un fel de AVATARI pentru a-i aJuta si pe cei din Occident.
Acesti avatari sunt atat de onesti si simpli, incat nu au vrut sa fie numiti in vreun fel. Cei care le-au practicat metodele au insistat sa-i numeasca gurusi, in diverse feluri s-au sa-i venereze. Reactia unuia dintre ei, care la origine nu era decat un fizician si antreprenor, a fost cat se poate de fireasca. Fi tu propriul tau guru, asadar lucreaza metoda extrem de simpla data de mine ,bucurandu-te de viata.
Evident aceasta metoda simpla in cativa pasi, ducea la dizolvarea egoului si atingerea Sinelui.
De aici vei stii cu adevarat, daca vei vrea sa devii nemuritor, sau sa calatoresti si in alt fel.

Nu sunt bibliot, dar in plac anumite citate. Asadar fiindca in biblie se spune ca; Trupul este Templul Sfant, chiar daca nu vei deveni nemuritor, este de datoria noastra,sa pastram in buna stare acest TEmplu, mentinandu-l pe cat posibil tanar. Nu din motive neaparat fashion, ci pentru ca un trup cu adevarat tanar, iti ofera conditiile ideale pentru a evolua. IAR CAND SPUNEM TINERETE, LA CE NE REFERIM IN PRIMUL RAND. Ati ghicit la ENERGIEEEEE!!

In cursurile si worshopurile pe care le tin, fie prin antrenamente individualizate, veti invata sa accesati cantitati din ce in ce mai mari de energie, urmarind totodata reintinerirea trupului.

Instructor Yoga Tudor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu